Athens Wireless Metropolitan Network
01:08 30/07/2010 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Λόγω αλλαγής του Software του Forum παρακαλώ όσοι δεν μπορείτε να κάνετε login κάντε reset/recover το password σας. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να λάβετε το mail παρακαλώ επικοινωνήστε με τους admins η στείλτε mail στο admins παπάκι awmn.net

AWMN Admins

Αρχική   Βοήθεια Ημερολόγιο Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ο ΟΤΕ στην Κεφαλονιά δεν μπορεί.... εμείς μπορούμε???  (Αναγνώστηκε 1213 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
tolias
Πλαγκτον
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

:15:57 20/08/2007

« Απάντηση #15 στις: 16:26 12/12/2009 »

Σήμερα έστησα ιστό στην ταράτσα μου με grid σαν αυτή στις φώτο (η συγκεκριμένη δούλευε  το καλοκαίρι σε  NLoS backbone και είχε πολύ καλά αποτελέσματα . Συγκεκριμένα έδινε internet στην πασίγνωστη παραλία του Μύρτου ) και ενα bullet M5 .  Από δευτέρα θα γίνει το λίνκ με βιολογικό Σάμης . Και θα δοκιμαστεί για αρκετές μέρες ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν αντανακλάσεις στη θάλασσα.
Καταγράφηκε
yorgos
Node ID: #3751@AWMN
Τσιπουρα

:22:59 18/11/2003

« Απάντηση #16 στις: 18:05 12/12/2009 »

Επέτρεψε μου να σου πώ την άποψή μου για μια τελευταία φορά και μετά κάνε όπως θές. Αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό και σωστό δώσε βάση σε αυτά που σου είπε ο papashark και ξέχνα τις γκριντ!
Καταγράφηκε

VoiP: "24357 και μετά 1500" SPA-941

They say "the devil lies in the details"
tolias
Πλαγκτον
**

« Απάντηση #17 στις: 21:53 12/12/2009 »

ήδη ο προγραμματισμός έχει αλλάξει. οι γκριντ θα χρησιμοποιηθούν εφόσον και αφού παίξουν καλά. Και μόνο στο λίνκ σπίτι-βιολογικός Σάμης. Στα άλλα σημεία θα μπούνε πιάτα . Σύντομα θα ανέβω  πάλι στο βουνό να δω αν βλέπει Πελοπόννησο. Το καλό με το ρούδι είναι ότι βλέπει και Ληξούρι και Αργοστόλι και Ιθάκη και Σάμη. και το βασικότερο ότι έχω ρεύμα διαθέσιμο εκεί..
Καταγράφηκε
grigoris
Κουτσομουρα

:00:11 05/04/2006

« Απάντηση #18 στις: 06:43 13/12/2009 »

εκ παραδρομης.. wana.awmn.net θελα να γραψω.
Πωωωω, ειδικα αυτη η grid που φαινεται δεξια ειναι σιχαμα!! Με εχει ταλαιπωρησει αρκετες φορες, παλι καλα που βγαζει 26dbi  γιατι στα υπολοιπα ειναι απαραδεκτη!
Οπως σου ειπαν τα παιδια.. πιατα
Καταγράφηκε

tolias
Πλαγκτον
**

« Απάντηση #19 στις: 16:55 13/12/2009 »

εκ παραδρομης.. wana.awmn.net θελα να γραψω.
Πωωωω, ειδικα αυτη η grid που φαινεται δεξια ειναι σιχαμα!! Με εχει ταλαιπωρησει αρκετες φορες, παλι καλα που βγαζει 26dbi  γιατι στα υπολοιπα ειναι απαραδεκτη!
Οπως σου ειπαν τα παιδια.. πιατα
την στρογγυλή έχω βάλει σπιτι μου. ναι θα μπούνε πιάτα τελικά. αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να φτιάξω ιστό βαρέος τύπου για να μπορέσει να τα κρατίσει, και να μην φύγουν μαζι με τον ιστό, μιας και στο ρούδι οι καιρικές  συνθήκες είναι ακρεές.
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 [2]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: