PDA

View Full Version : Αναφορα κομβων που εχουν προβληματα με το BGP

sotiris
01/10/2004, 15:00
Μια ιδεα ειναι,μηπως και λυθουν τα προβληματα.

Να κανουν εδω ενα ποστ οσοι κομβοι εχουν προβληματα με την μεταβαση απο ospf σε bgp....οποιοδηποτε προβλημα ειναι αυτο...ειτε σε hardware,ειτε σε software,ειτε σε ρυθμισεις.

Οσοι εχουν τις γνωσεις,και κυριως αυτοι που εχουν ασχοληθει περισσοτερο με το bgp,να δαπανησουν λιχο χρονο για να λυθουν τα προβληματα,και να ομαλοποιηθουν τα πραγματα παλι.

με ηρεμια και συνεση....σαν να ειμαστε παλι ενα δικτυο...

Cha0s
01/10/2004, 16:17
O κόμβος της koki έχει πρόβλημα (και κατεπέκταση και εγώ).

Πληροφορίες εδώ:
http://www.awmn.gr/forum/viewtopic.php?t=9021

nikpet
01/10/2004, 21:29
Ο κόμβος Nikpet τρέχει ακόμα 2003...

H μετάβαση σε Debian έχει προγραμματιστεί εδώ και μία εβδομάδα, αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις με κράτησαν πίσω...

Για να μην υπάρχει πάντως πρόβλημα στο δίκτυο εδώ και 5-6 μέρεσ έχω ρίξει προσωρινά το link με τον Ataraxo...

Δεσμεύομαι μέχρι την Κυριακή το βράδυ, ο κόμβος να λειτουργεί υπό νέο λειτουργικό σύστημα, να ξανασηκωθεί το link με Ataraxo και να βγει ένα link ακόμα που είναι στα σκαριά...

Φιλικά,
Χρήστος

Acinonyx
02/10/2004, 13:46
Ο κόμβος Nikpet τρέχει ακόμα 2003...

H μετάβαση σε Debian έχει προγραμματιστεί εδώ και μία εβδομάδα, αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις με κράτησαν πίσω...

Για να μην υπάρχει πάντως πρόβλημα στο δίκτυο εδώ και 5-6 μέρεσ έχω ρίξει προσωρινά το link με τον Ataraxo...

Δεσμεύομαι μέχρι την Κυριακή το βράδυ, ο κόμβος να λειτουργεί υπό νέο λειτουργικό σύστημα, να ξανασηκωθεί το link με Ataraxo και να βγει ένα link ακόμα που είναι στα σκαριά...

Φιλικά,
Χρήστος

Αν θυμάμαι καλά ο Ataraxos δεν μπορούσε να pingαρει τον jabarlee. Κάτι επίπτωση πρέπει να έχει ότι υπάρχουν multiple paths μεταξύ τους σε συνδυασμό με το multihop πάνω από τον alexandro ο οποίος δεν μετριέται σαν hop στο BGP.. Τώρα που κόψατε το λινκ έχει λυθεί το πρόβλημα;

Ataraxos
02/10/2004, 14:04
Αν θυμάμαι καλά ο Ataraxos δεν μπορούσε να pingαρει τον jabarlee. Κάτι επίπτωση πρέπει να έχει ότι υπάρχουν multiple paths μεταξύ τους σε συνδυασμό με το multihop πάνω από τον alexandro ο οποίος δεν μετριέται σαν hop στο BGP.. Τώρα που κόψατε το λινκ έχει λυθεί το πρόβλημα;

Ναι έχει λυθεί :wink:

nikpet
03/10/2004, 23:02
Η μετάβαση σε Debian ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία...