PDA

View Full Version : Παλιά κομμάτια Hardware...

Mick Flemm
19/12/2002, 19:53
:idea: Πιστεύω πως θα ήταν πολύ χρήσιμο να μαζέψουμε παλιά κομμάτια Hardware τα οποία μένουν και σκονίζονται στίς ντουλάπες και στα πατάρια αφού μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στα Hotspot/PCια ταράτσας.

:arrow: Υπάρχουν ήδη αρκετοί που έχουν διαθέσει κατά καιρούς Hardware, πιοί είναι διατεθημένοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους (αφιλοκερδώς ενοείται, αν θέλουμε να αγοράσουμε μεταχειρισμένα υπάρχει και το Fleamarket και το μοναστιρακι κλπ)?

Ας αλληλοβοηθηθούμε, στο κάτω-κατω έχουμε ένα κοινό σκοπό, :!: ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ :!: αλλά όσο δεν τα χρησημοποιείτε να είναι διαθέσημα για δοκιμές, προσορινά σε κόμβους κλπ θα βοηθήσει πολούς.

Μια ιδέα είπα μην βαράτε...:oops:

/\/\ic|{ Fl3mm

CyberFreak
04/01/2003, 14:13
mhpos mporei na mas dia8esei kaneis kamia motherboard Slot1 'h PPGA gia CEleron sta 400 gia th dimiourgia enos AP?

dti
05/01/2003, 01:38
Μία από τις πολύ καλές εμπειρίες που ζούμε όσοι ασχολούμαστε ενεργά με το awmn είναι η δυνατότητα να μοιραζόμαστε για μικρό ή και μεγάλο χρονικό διάστημα εξοπλισμό, που παραμένει ανενεργός στα χέρια κάποιων από μας, είτε επειδή περισσεύει είτε λόγω έλλειψης χρόνου για να το χρησιμοποιήσουμε.
Πολλοί από μας, γνωριζόμαστε στην πραγματικότητα ελάχιστα, αλλά επικοινωνούμε σχεδόν καθημερινά μέσα από το awmn forum ή / και τηλεφωνικώς. Καθώς μας ενώνει το ίδιο πάθος για την τεχνολογία, είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθεί το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της αλληλεγγύης μεταξύ μας.

Και η καλύτερη απόδειξη γι αυτό που έγραψα παραπάνω:
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μου χάλασε ο δίσκος του notebook. Πάνω που τελείωσα με τον κόμβο μου έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή το σετάρισμα του notebook (...εντάξει ήθελε ούτως ή άλλως ένα format).
Το χειρότερο όμως ήταν οτι θα ξέμενα κάποιες ημέρες χωρίς πρόσβαση καθώς δεν έχω αυτό το διάστημα κάποιο desktop... :oops: αλλά και λόγω των αργιών δεν ήταν τόσο εύκολο να βρω το δίσκο που θέλω να πάρω.

Ο Alexandros μόλις το έμαθε, μου έφερε χωρίς καν να το συζητήσουμε, έναν ολοκαίνουργιο δίσκο (για notebook) δανεικό, μέχρι να παραλάβω αυτόν που παρήγγειλα. :)

Η αλληλεγγύη στην πράξη!