View Full Version : Μελίσσια
proxenos
17/12/2002, 17:24
Εάν υπάρχει κάποιος εδώ από τα Μελίσσια, παρακαλώ να μου στείλει ενα pm, μήπως συνδεθώ κι εγώ με κάποιον κοντά μου...
:P
Νίκος
ggeorgan
17/12/2002, 18:34
Αν βλέπεις το κωδωνοστάσιο του Αγίου Γεωργίου θα πάω επίσκεψη στην θεία μου που μένει κοντά μήπως καταφέρουμε τίποτα. Με ενδιαφέρει πολύ να μπορέσουμε να περάσουμε τις διαδοχικές ράχες της Πεντέλης και να συνδέσουμε τα βορειοανατολικά προάστεια με τα βόρεια.
proxenos
17/12/2002, 20:16
Δεν το βλέπω, είμαι ακριβώς δίπλα στο Νοσ. Παπαδημητρίου (το οποίο βρίσκεται ψηλότερα από εμένα) που μου κρύβει τον Αι Γιώργη. Θα ανέβω αύριο και στην ταράτσα, αλλα μην περιμένετε πολλά... Έχω καλή θέα προς Βριλήσσια και Αγ. Παρασκευή κύριως (και προς Αστεροσκοπείο)... Αν θέλετε, στείλτε pm να σας στείλω τις συντεταγμένες μου.
Πάντως, αν φαίνεται κάτι απ την ταράτσα, θα πρέπει να πείσετε κάποιον από τους ενοίκους του 4ου να σηκώσει κεραία :lol: Εγώ ειμαι στον 1ο...
Egw pantws se ligo kairo arxizw dokimes se kapoies X apostaseis makrya apo to node mou (#182)...opoios endiaferetai mou leei
AWMN 2010