View Full Version : Kαταχώρηση στη Node db του SydneyWireless
Αργησε ο αγαπητός evilbunny να μας καταχωρήσει, αλλά το έκανε επιτέλους, κι έτσι μπορείτε να δείτε on-line το υπό κατασκευή node μου !!!
http://www.nodedb.com/europe/gr/athens/index.php?
Σιγά-σιγά φτάσαμε στην άλλη άκρη του κόσμου...
Αργησε ο αγαπητός evilbunny να μας καταχωρήσει, αλλά το έκανε επιτέλους, κι έτσι μπορείτε να δείτε on-line το υπό κατασκευή node μου !!!
http://www.nodedb.com/europe/gr/athens/index.php?
Σιγά-σιγά φτάσαμε στην άλλη άκρη του κόσμου...
epiteloys kai kati axiologo! na mazepsoume ta nodes kai mellon nodes ! :)
Από χθες είμαι σε συνεχή επικοινωνία μέσω e-mail με τον evilbunny, ο οποίος είναι ιδιαίτερα φιλικός και πρόθυμος να βοηθήσει. Του είπα και για Athens2004 ...και καταλαβαίνετε την ευαισθησία των Αυστραλών και μάλιστα όσων είναι από το Sydney, για την Ολυμπιάδα!
Ετσι...
Εχω πλέον admin rights στη κομμάτι της node db που αφορά τα nodes της Αθήνας. Επιπλέον ο evilbunny μου έχει δώσει τη δυνατότητα να ποστάρω και newsletter. Οπότε, για οποιοδήποτε θέμα αφορά τα δικά μας nodes, παρακαλώ ζαλίστε εμένα...
Δέχθηκα επίσης μετά από παράκληση του evilbunny να αναλάβουμε τη μετάφραση των σελίδων της Node db που μας αφορούν στα Ελληνικά.
Οταν θα έχω τα txt αρχεία, θα σας ενημερώσω να βάλετε ένα χεράκι...
Για θέματα μετάφρασης μπορώ να βοηθήσω.
O.K. thanks, θα σας ενημερώσω...
Σήμερα θα εχουμε ενα GPS και θα βγουμε στη γυρα να μετρησουμε το στιγμα σε αρκετες τοποθεσιες, θα εχω και κατι κυαλια μαζι για κατοπτευσεις ;)
Παντως το αποτελεσμα της καταχωρισης των κομβων στο nodedb δειχνει σοβαρο και πιστευω οτι θα ενδιαφερθει κοσμος απο το χωρο των ραδιοερασιτεχνων, χρειαζεται μια ισχυρη προπαγανδα προς τα εκει αφου θα εχουμε πολλα ενεργα μελη.
πιστευω οτι θα ενδιαφερθει κοσμος απο το χωρο των ραδιοερασιτεχνων, χρειαζεται μια ισχυρη προπαγανδα προς τα εκει αφου θα εχουμε πολλα ενεργα μελη.
Εδώ sv7fir :D
Σήμερα θα εχουμε ενα GPS και θα βγουμε στη γυρα να μετρησουμε το στιγμα σε αρκετες τοποθεσιες, θα εχω και κατι κυαλια μαζι για κατοπτευσεις ;)
Παντως το αποτελεσμα της καταχωρισης των κομβων στο nodedb δειχνει σοβαρο και πιστευω οτι θα ενδιαφερθει κοσμος απο το χωρο των ραδιοερασιτεχνων, χρειαζεται μια ισχυρη προπαγανδα προς τα εκει αφου θα εχουμε πολλα ενεργα μελη.
Jlian kalimera,
echeis singentrosei ta stigmata? opote mporeis kindly send my information via pm or email i kai akoma kanto post online.
Brgds KGP
Ps an mporeis efoson kaneis post mporeis na deis -apo ta mechri stigmis stoichia- na diloseis pioi pithanotita echoun sta simia tous metaxi tous optiki epafi gia na doume an mporoume na xekinisoume siga siga kapia esto test me tin voithia ton melon pou echoun idi kapio iliko.
AWMN 2010