PDA

View Full Version : new user

SnakeMJK
28/10/2002, 22:44
geia sas,
simera molis ema8a gia to athenswireless (vasika to eixa dei kai palaiotera, alla nomiza oti itan eidisiografiko site :PPPP). ekana registration se forum kai nonedb (ID: SnakeMJK). Ston xarti paratirisa oti ektos apo 3-4 mpalakia sxetika konta mou, to ena apo afta (LLaugher) ine energo. Ginete na sinde8oume? Estila PM ston sigkekrimeno xristi... ante na doume! :)

to olo sxedio fenete poli kalo!

Lancelot
28/10/2002, 22:51
New user here too:)

Tha ithela na ask to eksis...Iparxei periorismos sta files pou antallazun oi xristes metaksi tus?
Dld na ine nomima?:)

Tespa fenete kalo k mias k ime k idi kano net sharing me kapio gia na mpeno sto net, mu aresei dipla!

dti
28/10/2002, 23:12
Δεν ενθαρρύνουμε την παράνομη διακίνηση λογισμικού, όμως είναι κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί από κανένα.
Οι χρήστες που διακινούν τέτοιο λογισμικό είναι και υπεύθυνοι των πράξεών τους.

papashark
28/10/2002, 23:19
Tha ithela na ask to eksis...Iparxei periorismos sta files pou antallazun oi xristes metaksi tus?
Dld na ine nomima?:)

Τι περιμένεις να σου απαντήσουμε ? :D

Και βέβαια απαγορεύεται η παράνομη διακίνηση λογισμικού και αρχείων που καλύπτονται από πνευματικά δικαιώματα. Μέχρι και το KaZaA το λέει αυτό ! P:

sialko
28/10/2002, 23:25
m'aresei oti apagoreuete :)
(den to leo ego etsi,alla o planitarxis tasos mpougas)

ggeorgan
29/10/2002, 10:00
Ενημερωτικώς, υπάρχει και το open source και το free software που δεν υστερούν, καθώς φαίνεται, των εμπορικών προγραμμάτων. Αυτά για τα προγράμματα εργασίας.
Για τα προγράμματα διασκεδάσεως, τραγούδια (τραγούδια ; ειλικρινώς δεν νομίζω ότι τα κυκλοφορούντα σε μορφή MP3 ανήκουν στο είδος), κινηματογραφικές ταινίες και ηλεκτρονικά παιγνίδια, το θέμα εξαρτάται από την σύμβαση που έχει όποιος τα διαθέτει στο δίκτυο, ασύρματο ή ενσύρματο, με τον ιδιοκτήτη τους. Το πρόβλημα με ένα αποκεντρωμένο δίκτυο είναι ότι οι ιδιοκτήτες πνευματικών δικαιωμάτων δεν θα μπορούν να στραφούν κατά του ασυρμάτου δικτύου συνολικώς, αλλά δεν αποκλείεται να στραφούν ατομικώς κατ' αυτού που διαθέτει τα πράγματα αυτά στο δίκτυο. Για λόγους ασφαλείας του δικτύου και από την φύση του ασυρμάτου δικτύου οποιοσδήποτε διοχετεύει σημαντικό όγκο πληροφοριών στο δίκτυο θα είναι γνωστός σε όλους τους χρήστες, οπότε καλύτερα να είναι βέβαιος ότι διοχετεύει νομίμως ό,τι πληροφορίες διοχετεύει.
Τέλος, φιλοσοφικώς, δεν μ' αρέσει να υπαγορεύουν άλλοι σε 'μένα το τι θα μου αρέσει με το να το απαγορεύουν. Μ' αρέσει αυτό που μ' αρέσει χωρίς να εξετάζω πρώτα αν είναι ή όχι απαγορευμένο.

Lancelot
07/11/2002, 16:35
papashark apla rotame gia na mathenume...Den ekana tin erotisi sto kentriko forum tu cnn..edo tin ekana....
:P

Mick Flemm
07/11/2002, 21:59
Vre vre kalws ton snake kai ton lancelot welcome to the club !!! :D :D :D

SnakeMJK
07/11/2002, 22:22
leipei o mais apo tin sarakosti?

aman
01/12/2002, 00:41
:twisted: :twisted: :twisted:

jason
12/12/2002, 15:15
Είμαι στην περιοχή Αττικό Αλσος, πλατεία Πολυγόνου. Είμαι αρκετά ψηλά και έχω οπτική επαφή σε περιοχές από την Ηλιούπολη μέχρι την Κηφισία. Σκέφτομαι να βάλω ενα access point με μια omni κεραία, και να καλύψω μια περιοχή 1km γύρω μου.

Σε πρώτη την φάση έχω κάνει κάτι μετρήσεις στο φάσμα στο σπίτι μου, και βρήκα ότι η μπάντα είναι καθαρή, έχει μόνο ένα ραδιοφωνικο σταθμό στα 2475 ΜΗΖ (link).
Σε δεύτερη φάση, θα πάρω/φτιάξω δύο κεραίες, θα τις συντονίσω (με την βοήθεια ένος φίλου ) και θα συνδεθώ ηλεκτρικά με τους Αμπελόκηπους, στο ύψος του γεροκομείου.
Σε τρίτη φάση θα αγοράσω access point, PCI η PCMCIA κάρτα.

Αυτά για την ώρα, τα νέα μου. Aν είναι κάποιος γείτονας μου και φτιάχνει κάτι ανάλογο σε απόσταση 1km, ας μου στείλει κάποιο μήνυμα. Επίσης ενδιαφέρον θα έχει να δώ πόσο μακριά μπορώ να φτάσω με 20dbm, μιας και "βλέπω" όλα τα ανατολικά προάστεια.

φιλικά
jason

dti
14/12/2002, 16:09
Εχω την εντύπωση οτι πρέπει να είσαι σε πολύ στρατηγικής σημασίας σημείο :D

Ελπίζω σύντομα να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποια κατόπτευση από την ταράτσα σου.

jason
30/12/2002, 11:06
Εχω την εντύπωση οτι πρέπει να είσαι σε πολύ στρατηγικής σημασίας σημείο :D

Ελπίζω σύντομα να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποια κατόπτευση από την ταράτσα σου.

ok dti!

Με τον καινούργιο χρόνο θα σας ειδοποιήσω να ρθείτε να δειτε απο την ταράτσα μου. (τώρα είμαι σε διακοπές). Καλό θα ήταν να βάλω κάτι στο δώμα που να δουλεύει και με κλειστό υπολογιστή, υπαρχει τετοιο πράμα? και πόσο κοστίζει?

τα ξαναλέμε λοιπόν....

dti
30/12/2002, 16:39
Υπάρχουν κάποιοι clients που δεν απαιτούν την ύπαρξη υπολογιστή, αλλά για το routing θα χρειαστεί οπωσδήποτε ένα PC.
Τα access points και wireless routers μπορούν επίσης να λειτουργούν ανεξάρτητα από την ύπαρξη ανοικτού PC.
Εφόσον όμως κάποιοι επιλέξουν την υλοποίηση access point με το hostAP driver του linux, πάλι το PC πρέπει να είναι συνέχεια ανοικτό.
Οι τιμές για τα access points σε εξωτερική συσκευή ξεκινούν από 170 ευρώ (privenet.gr) ενώ οι κάρτες που υποστηρίζουν το hostAP (ή το UnwiredAP), δηλαδή όσες έχουν Prism 2 / 2.5 /3 chip, κοστίζουν από 50 ευρώ (δες τις πρόσφατες ομαδικές παραγγελίες).

vagtri
28/01/2003, 00:22
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ TOPIC. ΑΡΧΙΣΑ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΤΟ WIRELESS NETWORK. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ "Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΥΣΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ". ΖΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ. ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 2 BREEZECOM 11 PRO ( 1 AP 10D & 1 WB 10 D KAI 2 ΚΕΡΑΙΕΣ, 1 ΟΜΝΙ 12 DB KAI MIA 24 DB PARABOLIC HI GAIN GRID ANTENNA. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΕΤΑΙΧΜΕΙΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

papashark
28/01/2003, 02:50
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ TOPIC. ΑΡΧΙΣΑ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΤΟ WIRELESS NETWORK. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ "Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΥΣΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ". ΖΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ. ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 2 BREEZECOM 11 PRO ( 1 AP 10D & 1 WB 10 D KAI 2 ΚΕΡΑΙΕΣ, 1 ΟΜΝΙ 12 DB KAI MIA 24 DB PARABOLIC HI GAIN GRID ANTENNA. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΕΤΑΙΧΜΕΙΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Για αρχή θα πας και θα διαβάσεις αυτό (http://radio.isc.tuc.gr/vstoidis/forum/viewtopic.php?t=842), μετά ξαναέλα ! :D[/url]

Billgout
28/01/2003, 22:09
Γειά σας παίδες,
ανακαλυψα πριν λίγες μέρες την ύπαρξη του AWMN και ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με την προσπάθεια. Μένω στο Δάσος Χαιδαρίου και ήδη συγκατοικεί σπίτι μου, ένα DWL-900AP+ (στη αρχή σε client mode, με προοπτική για AP) συνδεδεμένο με το PC. Ήδη βρίσκομαι στη διαδικασία επιλογής κεραίας, πιθανόν 17άρα Stella απο την ομαδική, αν προλάβω...... και επικοινωνίας με κοντινους κόμβους. Ήδη ο CyberAngel επικοινώνησε μαζί μου.

Τα στοιχεία είναι:
Node: #516, billgout

Καλώς σας βρήκα και ευελπιστώ στην βοήθεια του forum (καθότι νέος είπαμε.... :D )

21century
05/02/2003, 12:35
Μπορει καποιος φιλος να μου δωσει ενημερωση για τον εξοπλισμο εκτος απο την καρτα επειδη ερχομαι συχνα στο σπιτι μου στη Ν,. Σμυρνη με το φορητο.Φυσικα τωρα ασχολουμαι για 1η φορα.

oxin@rain
05/02/2003, 23:02
paidia geia sas
ime kainourgios edo kai den ksero polla pragmata! distixos den meno athina oute se kamia alli poli pou na ipostirizi wireless sindesi me allous ipologistes omos i idea auti me sinarpazi!
katarxin meno se ena "megalo" xorio tis kefalonias ti diadikasies prepei na ginoun gia na dimiourgithi kati san kombos kai edo ! ksero toulaxiston 10 atoma pou tha asxolithoun sigoura kai ama ine blepoume kai gia parapano!
IPARXEI KAPIO SITE STO OPOIO MPORO NA BRO PLIROFORIES GIA STISIMO KOMBOU, MIXANIMATA POU XREIAZONTAI KTL!
THANKS KAI ELPIZO NA MPORESO NA SINISFERO KAI EGO ESTO KAI ME ENA KOMMATAKI STO MEGALO ONEIRO NA DIKTIOTHI OLI I ELLADA!

fulljazz
05/02/2003, 23:05
Kataexin kalws irthes stin parea toun Wireless. Thelw na sou pw oti opoiadipote pliroforia tha tin vreis sto forum koinws "3ekokalise" to kai tha matheis oti psaxneis. Oso anafora gia ta mixanimata 3erw kapoia pragmata alla tha afisw tous pio eidikous na milisoun.

oxin@rain
07/02/2003, 23:57
arxisa na "ksekokalizo" kai pragmati brika polla kainourgia pragmata pou den iksera alla parallila mou dimiourgithikan kai nees apories! diabasa se ena tutorial gia tin dimiourgia cantenna ! aksizi auti i kataskeui i kalitera na agoraso mia etimi! kai ta kalodia meta bismata pou tha xriasto poso tha mou kostisoun!???
tora mia alli erotisi imaste 4 atoma tha prospathiso na ftiakso ena sxediagramma
/--> ego --\
/ ----/ \
/ \----\
1os <--/----------------------------\-> 3os <-------------------> 4os

afto to diktio tha mporei na litourgisi ? ton 4os pou exei optiki epafi mono me ton 3os tha mporo na ton blepo? otan o 3os exei klisto to pc tou gia na ton do ti tha prepei na kano ? kanena anametadoti prepei na balo?

tora kai kati telefteo gia to diktio! tha mporoume na paizoume online paixnidia na moirazomaste arxeia o enas me ton allon kathos kai minimata? an exei o enas internet tha exoun oloi! alitheui?

oxin@rain
07/02/2003, 23:59
epeidi ta belakia den doulepsan kala fantastite ena trigono me korifes 1os ego 3os

papashark
08/02/2003, 01:36
H cantennas είναι περισσότερο Hobby και η χαρά η της δημιουργείας. Τα βύσματα πάνε περί τα 4 εώς 6 ευρώ και τα καλώδια περί τα 2,6 ευρώ το μέτρο, συνήθως ψωνίζουμε από το http://www.allmast.gr

Αναφορικά με το σχεδιάγραμα.

Ο 3ος καλό θα είναι να γίνει Access Point (κάτι σαν να λέμε ασύρματο hub) . Αυτό θα γίνει είτε αγοράζοντας ένα έτοιμο stand alone AP (πχ Dlink 900+) που είναι η εύκολη λύση είτε βάζοντας ένα παλίο Η/Υ που να τρέχει linux και να δουλεύει με μια απλά κάρτα (εάν έχεις παλιό Η/Υ θα σου κοστίσει και πιο φθηνά) που είναι η πιο σωστή λύση για αργότερα.

Εάν ο 3ος έχει κλειστό το ΑΡ ή το Η/Υ που τρέχει σαν ΑΡ δεν θα μπορεί να μιλάει κανένας σε κανέναν, όταν όμως είναι ΟΝ τότε όλοι θα βλέπετε όλους, θα παίζετε τα παιχνιδάκια σας, θα μοιράζετε τα αρχεία σας καθώς και την πρόσβαση στο ιντερνετ που θα έχει ένας από όλους σας.

Pater_Familias
08/02/2003, 03:29
Πόσο παλιός υπολογιστής κάνει για αυτή τη δουλειά και τι κάρτα χρειάζεται και με ποιό λειτουργικό. Δημήτρης

xaotikos
08/02/2003, 03:32
Ένας 486 αρκει (χωρις οθόνη-σκληρό καρτά ήχου ). Παίζει με το πρόγραμμα hostAP που φωρτώνει από δισκέτα. Ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.geocities.com/tioonline/awmn_tutorial.htm

del_gr
08/02/2003, 05:59
Υπάρχουν κάποιοι clients που δεν απαιτούν την ύπαρξη υπολογιστή, αλλά για το routing θα χρειαστεί οπωσδήποτε ένα PC.
Τα access points και wireless routers μπορούν επίσης να λειτουργούν ανεξάρτητα από την ύπαρξη ανοικτού PC.
Εφόσον όμως κάποιοι επιλέξουν την υλοποίηση access point με το hostAP driver του linux, πάλι το PC πρέπει να είναι συνέχεια ανοικτό.
Οι τιμές για τα access points σε εξωτερική συσκευή ξεκινούν από 170 ευρώ (privenet.gr) ενώ οι κάρτες που υποστηρίζουν το hostAP (ή το UnwiredAP), δηλαδή όσες έχουν Prism 2 / 2.5 /3 chip, κοστίζουν από 50 ευρώ (δες τις πρόσφατες ομαδικές παραγγελίες).

Erotisi :
Ola ta ap (i toulaxiston ayta pou exoun dokimastei) mporoun na doulepsoun xwris tin yparxi pc?
Kai an mporoun , poio einai to arnhtiko sto na doulevoun etsi?

( Opos pithanws katalavate eimai kainourgios ki egw, Kalws sas vrika! :) )

papashark
08/02/2003, 21:02
Όλα τα stand alone AP μπορούν και δουλεύουν χωρίς ανοιχτό Η/Υ.

oxin@rain
09/02/2003, 00:07
etsi kai den balo san ap ton 3os alla balo to mixanima auto (dlink) se kapio allo simio apou to blepoume kai oi 4 (px) se ena monastiri psila se bouno ! to mixanima auto douleuei apo mono tou i xreiazete kapia sinexi epitirisi!???

papashark
09/02/2003, 00:19
Και αυτό γίνεται, είτε με ένα stand alone AP είτε με ένα μηχανάκη χωρίς οθόνη, κάρτα οθόνης κλπ που να τρέχει linux και hostAP

oxin@rain
10/02/2003, 22:27
epeidi gia na agoraso 5-6 mixanimatakia d-link gia na diktioso tin misi kefalonia to blepo diskolo ! skeftome na agoraso h/y 486 me 8ara mnimi xoris othoni ktl! kai ithela na kano mia erotisi! ta linux apo pou tha trexoune? den thelo kai ena skliro logika! giti kapou diabasa oti den xreiazete skliros?

papashark
11/02/2003, 01:43
HostAP & Linux..... πράγματα του διαβόλου..... λειτουργούν από μια δισκέτα μόνο, χωρίς σκληρό........

Ακόμα χωρίς κάρτα οθόνης, χωρίς cd, χωρίς χρήστη, να δούμε τι θα αφήσουν επάνω.....

Achille
11/02/2003, 18:35
epeidi gia na agoraso 5-6 mixanimatakia d-link gia na diktioso tin misi kefalonia to blepo diskolo ! skeftome na agoraso h/y 486 me 8ara mnimi xoris othoni ktl! kai ithela na kano mia erotisi! ta linux apo pou tha trexoune? den thelo kai ena skliro logika! giti kapou diabasa oti den xreiazete skliros?

Τα μηχανήματα που λες είναι πολύ μικρά. Να προτιμήσεις Pentium - 133 με 16MB Ram και άνω. (Κάτω απο 16 RAM είναι θάνατος, κάτω από Pentium-100 ξέχνα το!)
Για να στήσεις μηχάνημα που να κάνει και routing και οτιδήποτε άλλο εκτός από απλό Access Point (αυτό γίνεται και με δισκέττα με το UnWiredAP) χρειάζεσαι και σκληρό δίσκο (ή κάτι άλλο με αρκετή χωρητικότητα, πχ flash card).

MAuVE
15/02/2003, 23:21
Μένω στο Δάσος Χαιδαρίου και ήδη συγκατοικεί σπίτι μου, ένα DWL-900AP+

Βασίλη σε βρήκα και εγώ, δηλαδή όχι εσένα, το AP σου.

Με τη βοήθεια της cisco και της 15dBi grid, το AWMN DXing καλά κρατεί.
Στην αρχή ηταν ο Capvar με 6,4 km, μετά ο cyberangel με 6,8km, τώρα εσύ με 8,7 km. Ποιός ξέρει, ίσως αύριο ο BabisGR (11,8 km)

DXing = ραδιοερασιτεχνικός όρος από το DX = Distant που δηλώνει την προσπάθεια γιά επαφή με απομεμακρυσμένους σταθμούς