PDA

View Full Version : Cekrops

Komis
24/10/2002, 12:41
kalimera....telika pira x8es to bradaki til. ton Cekrops pou einai stin perioxi mou (keratsini) pisteuontas oti 8a er8ume se epafi gia na dume ti mporoume na kanoume alla distixos o filos ta exei paratisei :( to mono tora pou menei einai na kanoume kati me ton pirea kai me ton lofo bokou pou apo oti eida einai o cluster ekei me ton opoio exoume para poli kali optiki epafi dioti ton blepo apo tin piso meria tis taratsas mou alla exoume apostasi 2.3km.tora dipla ston cluster me apostasi 1.0km einai o avel kai o axidous me 1.1km me tous opius 8a mporesei aneta na epikinonisei o cluster.to erotima mou einai an 8a mporeso ego na epikinono me ton cluster logo apostasis....perimeno tin apantisi sas

thanx...... :)

dti
24/10/2002, 22:50
2,3 χλμ. δεν είναι τίποτε με μία κατευθυντική κεραία, καλύπτονται άνετα, αρκεί να υπάρχει καθαρή οπτική επαφή.
Σου υπενθυμίζω οτι σε δοκιμή που κάναμε την περασμένη βδομάδα, πετύχαμε σταθερό link στα 11 Mbps σε απόσταση 2,6 χλμ.

Komis
24/10/2002, 23:33
me mia kateu8intiki kerea malista.....opote 8a psaxo na bro me pius akoma sinoreuo se apostasi mexri kai 3km oste na bgalo mia lista kai meta na prospa8iso na er8o se epikinonia me autus

kati allo tora,einai o pateras mou ameriki kai leo na mou stilei to DWL-900AP+ tis d-D-Link to brika $104 na to xtipiso me mia kerea tin opoia 8a mou protinete eseis kai i opoia 8a einai kai kateu8intiki ?