PDA

View Full Version : Φώτο Κενρικού Κόμβου

grigoris
08/05/2006, 12:29
Να και μία φώτο από τον ιστό που στήθηκε ο κεντρικός κόμβος στην πόλη..'Εχει αρκετά μεγάλη κάλυψη απ'ό,τι είναι εύκολο να φανταστεί κανείς και ίσως κάποιο μακρινό link να μπορούσε να βγει κατευθείαν από εκεί..
http://www.awmn.net/forum/attachments/radio_190.jpg

edit:η φώτο είναι λίγο πριν την εγκατάσταση και γι'αυτό δε φαίνεται ο εξοπλισμός..Τα μηχανήματα τοποθετήθηκαν λίγο παραπάνω από τη μέση του ιστού! Σύντομα θα ακολουθήουν και άλλες φωτογραφίες όταν επιστρέψω στην πόλη..

alasondro
08/05/2006, 13:12
WOW!!!!

fotis
08/05/2006, 13:16
ΑΜΑΝ, τι πυργάρα είναι αυτό? ποιός είναι ο αυτουργός?

tyfeonas
08/05/2006, 14:50
εγω παντως αν εμενα απεναντι απο αυτο το πραγμα θα εκανα κατι σιγουρα.

dti
08/05/2006, 15:07
Γρηγόρη, ο εξοπλισμός σας σε ποιό ύψος του πύργου μπήκε;

sotiris
08/05/2006, 15:26
Τα μηχανήματα τοποθετήθηκαν λίγο παραπάνω από τη μέση του ιστού

lsalpeas
08/05/2006, 15:50
Ελα παναγια μου. Καλα με ενα link πανε να καλυψουνε ολοι την περιοχη?

NetTraptor
08/05/2006, 16:12
Μερικές ερωτήσεις που μου ήρθαν αυθόρμητα…

Ποιος πλήρωσε την νύφη?
Υπάρχει στατική μελέτη?
Stress analysis και τα συναφή?
Γιατί τόσο μεγάλο?
Τι θα βάλετε εκεί πάνω?
Πως θα δικαιολογηθεί το τερατούργημα?

Γενικά μπράβο ρε παιδιά… αλλά κάτι δεν μου πάει…? :roll:

fotis
08/05/2006, 16:52
ρε παιδιά σαν προσεγμένο (όχι και τόσο τελικά) photoshop μου φαίνεται, μη προσβάλλω κανένα αλλά για fake μου κάνει

1) οι sector πανω πάνω δείχνουν οτι έχουν ύψος ~ 3-4μ. Τόσο μεγάλα sector antennas δεν υπάρχουν πουθενά

2) δεν φαίνεται πουθενά αντιρριδα στο μέρος μπροστα απο το κτίριο με τα μπλε τζαμια (αριστερά του ιστού). Φαίνεται οτι όλες πάνε προς τα πίσω

3) Δεν μπορείς να βγάλεις άδεια για τέτοιο ιστό σε κατοικίσιμη περιοχή ακόμα και ο Δήμος να το θέλει.

και το πλέον σίγουρο

4) Μεγενθύνοντας τη φωτογραφία το πλάτος του ιστού κάτω απο τις sector, εκεί περίπου που ακουμπάνε οι αντιρρίδες είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απο αυτό πάνω απο τα 2 πιατάκια. Αυτό είναι εντελώς αφύσικο, θα έπρεπε να είναι μικρότερο (λόγο του σημείου που τραβήχτηκε η φωτογραφίας) ή τουλάχιστον ίσο.

grigoris
08/05/2006, 17:16
Παιδιά ψυχραιμία... Ο ιστός ανήκει στον ραδιοφωνικό σταθμό αμαλιάδος και η εγκατάσταση είναι πλήρως αδειοδοτημένη!
Ο ιστός αυτός υπάρχει αρκετά χρόνια εκεί.. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!

Όσον αφορά τις sectors δεν είναι δικές μας..το είπα και παραπάνω,στη φώτο δε φαίνεται ακόμη ο δικός μας εξοπλισμός.. Τα access points Δαμιανέ είναι περίπου στο ύψος του μεσαίου σετ αντιρρίδων,δε θυμάμαι και ακριβώς γιατί έβρεχε τη μέρα της εγκατάστασης. :?

grigoris
08/05/2006, 17:45
Μη σε μπερδεύουν τα παιχνίδια των άθλιων cmos φωτογραφικών μηχανών των κινητών.. Αυτά είναι παιχνίδια με τα φως. Θα ανεβάσω σύντομα μία μεγαλύτερη και ποιοτικότερη φώτο(όχι phtoshop) όπου θα διακρίνεις και τις αντιρρίδες και ότι τα μπλε τζάμια ανήκουν σε άλλο κτίριο και ότι οι sectors δεν είναι για wifi και εμένα ανεβασμένο επάνω! :D

fotis
08/05/2006, 18:33
οκ, πάω πάσο τότε..

ο δαιμόνιος ντεντέκτιβ :roll:

sv1bds
09/05/2006, 12:10
ΡΑΔΙΟ-ΜΠΕΡΑΤΗΣ η κεραία εεεεε
Ειχα ζήσει Αμαλιάδα 3 χρόνια 1974-1977 στον Αγιο Τρύφωνα δίπλα.
Αρε ποσα χρόνια με γυρίσατε πίσω !!!!
Τα πρώτα RF είχαν 'βγεί' από κει ! Εστω και QRP !

Καλή συνέχεια !

Γιώργος SV1BDS

grigoris
09/05/2006, 17:31
ΡΑΔΙΟ-ΜΠΕΡΑΤΗΣ η κεραία εεεεε
Ειχα ζήσει Αμαλιάδα 3 χρόνια 1974-1977 στον Αγιο Τρύφωνα δίπλα.
Αρε ποσα χρόνια με γυρίσατε πίσω !!!!
Τα πρώτα RF είχαν 'βγεί' από κει ! Εστω και QRP !

Καλή συνέχεια !

Γιώργος SV1BDS

Αγαπητέ bravo-delta-sierra εξήγησε στα παιδιά για τί άνθρωπο μιλάμε και τί ραδιοερασιτεχνική δράση υπάρχει στην περιοχή και ότι τέτοιες κατασκευές τις έχει ο μπεράτης για ζέσταμα!

(και αν κατάλαβα καλά ήσουν γείτονας με τον 3-3-hotel..?)

lacbil
09/05/2006, 17:56
Άλλη μια ερώτηση:
Ποιός ανεβαίνει εκεί πάνω να βάλει τις κεραίες;

grigoris
09/05/2006, 21:26
Άλλη μια ερώτηση:
Ποιός ανεβαίνει εκεί πάνω να βάλει τις κεραίες;

Εγώ.

madmetal
10/05/2006, 00:04
καμια φωτο απο πανω εχεις? :lol:

grigoris
10/05/2006, 00:27
καμια φωτο απο πανω εχεις? :lol:
Κατάλαβα πού το πας.. :D

Δυστυχώς όσες ώρες ήμουν πάνω στον ιστό δε σταμάτησε να βρέχει δευτερόλεπτο και δεν μπόρεσα να αποθανατίσω τη θέα..

alexa
10/05/2006, 00:59
Παιδιά μετά από αυτό νομίζω ότι θα ζηλέψει ο katsaros_m και θα μεγαλώσει ο πύργος του σε λίγο καιρό :lol:

Γι'αυτό έλεγες ότι είσαι σε πολύ ψηλό σημείο. :wink:

grigoris
10/05/2006, 01:19
Παιδιά μετά από αυτό νομίζω ότι θα ζηλέψει ο katsaros_m και θα μεγαλώσει ο πύργος του σε λίγο καιρό :lol:

Γι'αυτό έλεγες ότι είσαι σε πολύ ψηλό σημείο. :wink:

Δεν ξέρω την περίπτωση,αλλά θα δυσκολευτεί λίγο... "τον" έχουμε 35 μέτρα!

argi
10/05/2006, 02:01
Και μια ερώτηση που μου ήρθε τώρα που διαβάζω για τις αυριανές εξετάσεις...

Με πόση ισχύ παίζει ένας ραδιοφωνικός σταθμός μέσα σε κατοικημένη περιοχή χωρίς να προκαλεί παρεμβολές γύρω γύρω και χωρίς να είναι επικίνδυνος για την υγεία των πολύ κοντινών του???

Σε κάθε περίπτωση μάλλον θα στεναχωρηθούν όσοι νόμιζαν ότι είχαν μεγάλο ιστό... :D (από αύριο προβλέπω αναλήψεις και επενδύσεις :D )

Σίγουρα θα είναι ο ψηλότερος ιστός με Wifi στον ελληνικό χώρο (αν και μπορώ να φανταστώ και κανα-δυο με προσβάσεις ακόμα...)

@rg!

grigoris
10/05/2006, 03:31
Και μια ερώτηση που μου ήρθε τώρα που διαβάζω για τις αυριανές εξετάσεις...

Με πόση ισχύ παίζει ένας ραδιοφωνικός σταθμός μέσα σε κατοικημένη περιοχή χωρίς να προκαλεί παρεμβολές γύρω γύρω και χωρίς να είναι επικίνδυνος για την υγεία των πολύ κοντινών του???

Σε κάθε περίπτωση μάλλον θα στεναχωρηθούν όσοι νόμιζαν ότι είχαν μεγάλο ιστό... :D (από αύριο προβλέπω αναλήψεις και επενδύσεις :D )

Σίγουρα θα είναι ο ψηλότερος ιστός με Wifi στον ελληνικό χώρο (αν και μπορώ να φανταστώ και κανα-δυο με προσβάσεις ακόμα...)

@rg!

Αργύρη μην ανησυχείς..τόσο από τα μεσαία όσο και από τα FM εκπέμπει από άλλα σημεία στην περιοχή μη κατοικημένα-και ακόμη μεγαλύτερους πύργους! Από τον πύργο αυτόν βγαίνουν μόνο κάποια κατευθυντικά links. Τα panels στην κορυφή απ'όσο γνωρίζω δε χρησιμοποιούνται πια..

Μήπως να πω στον δημιουργό να το καταθέσει στην ενότητα με τους πύργους..?

grigoris
11/05/2006, 00:26
άλλη μία άποψη από τον πρώτο και κοντινότερο client όταν λάμβαναν μέρος οι πρώτες δοκιμές...

http://www.awmn.net/forum/attachments/nar5_159.jpg

NetTraptor
11/05/2006, 01:33
Μου είχε φανεί λίγο μεγάλο… αλλά μετα απο αυτή την φωτο… μάλλον είναι τερατούργημα… :shock:

Τι να πω… αν έχετε τέτοιο μαρκούτσι στην μέση της πόλης… σίγουρα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα που έχει να κάνει με την πολεοδομία….ΕΕΤΤ… ΟΗΕ… και NASA :lol: :lol: :lol:

grigoris
11/05/2006, 04:31
Μου είχε φανεί λίγο μεγάλο… αλλά μετα απο αυτή την φωτο… μάλλον είναι τερατούργημα… :shock:

Τι να πω… αν έχετε τέτοιο μαρκούτσι στην μέση της πόλης… σίγουρα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα που έχει να κάνει με την πολεοδομία….ΕΕΤΤ… ΟΗΕ… και NASA :lol: :lol: :lol:

Να προσθέσω ότι μοναδικός τρόπος επικοινωνίας με τους κάτω για να μου στέλνουν υλικά ήταν με κάποια φορητά V-U!! Να και μία αρτιαφιχθείσα φώτο από την εγκατάσταση..

http://www.awmn.net/forum/attachments/spiderman_rsa_528.jpg

ZeroPoint
11/05/2006, 11:15
Γεια σου ρε Spiderman!!! :-D
Μήπως να αλλάξεις το nic σου??? Χαχα

Άψογος πάντως. Χαράς το κουράγιο σου. :wink:

axrst
26/06/2006, 19:41
Επειδή η παραπάνω εικόνα, δεν απεικονίζει την πραγματικότητα, πάρτε άλλη μια, πιο μακρυνή. Υπ, όψιν, οτι για να βγάλεις από κοντά τον ιστό, πρέπει να έχεις υπερευρυγώνιο φακό για να χωρέσει όλος....